Lucy op het schoolplein met olijven

Over brave dolende, argeloze en wraakzuchtige mensen schrijft Inez van Eijk in haar nieuwe verhalenbundel Lucy op het schoolplein met olijven.

Omschrijving

Lucy op het schoolplein met olijven
Verhalen

 

Over brave dolende, argeloze en wraakzuchtige mensen schrijft Inez van Eijk in haar nieuwe verhalenbundel Lucy op het schoolplein met olijven. Over kleuters en bejaarden. Over hebbelijkheden en gedane zaken. Oud zeer en nieuw zeer in ernstige en lichtvoetige, onvoorspelbare verhalen.

Bestel nuOver de auteur

Inez van Eijk

Inez van Eijk werkte in het onderwijs en de uitgeverij. Ze publiceerde in dagbladen en tijdschriften, schreef boeken over sociale vaardigheden en taalgebruik, schreef een boek over de bloei en teloorgang van een ongewone studentenvereniging in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw, stelde bloemlezingen samen en stond anderen bij als redacteur en ghostwriter. Ze verwierf bekendheid met de staalkaart van verleidingstechnieken Bij jou of bij mij? Vanwege haar verzameling van meer dan 8000 dooddoeners en stoplappen riep Hugo Brandt Corstius haar uit tot Opperlander.

Informatie

Titel Lucy op het schoolplein met olijven.
Auteur Inez van Eijk
Druk 1e
Prijs € 19,95
Formaat 13,5 × 21 cm
Uitvoering paperback met flappen
Omvang 176 pagina's
Omslagontwerp Nico Richter
Verschijnt/verschenen april 2015
NUR 303
ISBN 978 90 8803 067 3
    << terug