Matchen tussen droom & daad

De man die eigenhandig de Nederlandse vacaturemarkt veranderde en daarmee multimiljonair werd, deelt in Matchen tussen droom & daad zijn persoonlijke ervaringen op het gebied van internet-ondernemen.

Omschrijving

Ondernemerslessen van een bevlogen internet-ondernemer

De man die eigenhandig de Nederlandse vacaturemarkt veranderde en daarmee multimiljonair werd, deelt in Matchen tussen droom & daad zijn persoonlijke ervaringen op het gebied van internet-ondernemen. Hoe word je succesvol in een markt waarin al vele aanbieders actief zijn, waarom presteer je het beste bij zware tegenstand en welke rol speelt plezier in je werk bij het behalen van zakelijke doelen? Voor het eerst vertelt hij het verhaal achter een van de grootste internet-overnames in Nederland. Op een toegankelijke manier geeft hij inzicht in de bijzondere dynamiek van een virtueel bedrijf en de typische management- en ondernemerseisen die daaraan worden gesteld. Daarnaast vertelt hoe het is om vanuit relatieve onbekendheid te worden gekatapulteerd naar roem, rijkdom en afgunst.

Bestel nuOver de auteur

 

*
Een boeiende combinatie van een ondernemersbiografie en ondernemerslessen
*
Jan-Peter Cruiming is voor twee generaties internet ondernemers een rolmodel
*
Over succes, tegenslag en opnieuw beginnen
*
Ondernemerslessen voor starters en gevorderden.
Bestemd voor liefhebbers van Hyves: van 3 naar 10.000.000 vrienden

Jan-Peter Cruiming

Jan-Peter Cruiming (1965) is oprichter van NationaleVacaturebank.nl dat binnen enkele jaren uitgroeide tot de grootste banensite van Nederland. In 2004 verkocht hij het bedrijf aan VNU en stortte zich vervolgens op diverse nieuwe internet-ondernemingen. In 2011 werd zijn nieuwe banensite gelanceerd: Jobbird.com

Informatie

Titel Matchen tussen droom & daad
Ondertitel Ondernemerslessen van een bevlogen internet-ondernemer
Auteur Jan-Peter Cruiming
Druk 1e
Prijs € 11,95
Formaat 13,5 x 21 cm
Uitvoering paperback
Omvang 160 pagina's
Omslagontwerp Studio Jan de Boer
Verschijnt/verschenen april 2012
NUR 800
eBoek ISBN 978 90 8803 016 1
    << terug